Cum comand?

1

Consultația în showroom

Primești o consultație cu designerul expert în bucătării personalizate la comandă. Designerul ține cont de preferințele și necesitățile tale, și ia în calcul toate aspectele legate de spațiul tău de gătit. Primești recomandări privind alegerea conceptului, pentru ca fiecare clipă petrecută la bucătărie să-ți aducă satisfacție deplină.

2

Măsurători la domiciliu

Designerul te ajută să-ți alegi un concept care te inspiră și îți măsoară cu precizie dimensiunile bucătăriei tale.

3

Prezentarea proiectului de bucătărie

Ne faci o vizită în showroom și îți prezentăm un proiect complex realizat cu mare atenție, ce cuprinde schița tehnică și simularea 3D, pentru a ne asigura că produsul final îți va depăși așteptările. Îți oferim soluții cu privire la trasarea rețelelor de apeduct / canalizare / gaz și o ofertă ajustabilă de preț, care se încadrează în bugetul tău.

4

Semnarea contractului

Semnezi contractul și ai încredere că bucătăria va fi realizată în timp util, conform preferințelor tale. După ce achiți un avans de 70% din costul bucătăriei, noi îți eliberăm bonul, ghidul de utilizare, schița tehnică și simularea 3D. Stabilim ziua livrării bucătăriei la comandă.

5

Măsurători repetate

Pentru a-ți garanta o precizie maximă, tehnicianul de producere se deplasează la tine acasă și îți ia ultimele măsurări.

6

Livrare și montare

Îţi livrăm bucătăria în data stabilită de comun acord şi o montăm în maximum 7 zile, în funcţie de complexitatea proiectului. După instalare, avem grijă să-ți păstrăm curățenia.

7

Garanție și post garanție

În caz de necesitate, îți realizăm orice fel de ajustări pe perioada garanției (5 ani), cât și după expirarea acesteia, conform reglementărilor contractuale.