Coronavirus
UPDATE

Vizitele la domiciliu

sunt sigure

Deoarece siguranța clienților și a echipei Bismobil Kitchen este mai importantă decât orice altceva, vizitele echipei de proiectare și montare se desfășoară în siguranță:

Febră

În fiecare dimineață, designerii Bismobil Kitchen își măsoară temperatura și ne anunță dacă ei sau oricine cu care locuiesc au prezentat semne de Coronavirus în ultimele 24 de ore. Dacă există cel mai mic semn că ar fi putut intra în contact cu virusul, nu li se permite să efectueze nicio vizită până când nu știm că este sănătos.

Echipament de protecție

Fiecare designer poartă o mască de protecție și mănuși de unică folosință pentru fiecare vizită și vine cu propriul produs de dezinfectare pentru mâini.

Distanțare socială

În sfârșit, designerul va face tot posibilul pentru a păstra o distanță de oricine altcineva în timp ce se află în casa dumneavoastră.

Este important pentru noi toți să luăm măsurile necesare pentru a ne menține pe noi înșine, pe cei dragi și comunitatea noastră locală și globală în siguranță.
Serviciile Bismobil Kitchen continuă în mod normal și toți angajații iau măsurile de protecție aprobate de Ministerul Sănătății.
Vă mulțumim!

Să vorbim despre bucătăria ta la comandă!
Fii cu ochii pe noi. Urmărește-ne: