Bucătăria unei afaceri locale care se extinde internațional!

În cei 9 ani de activitate, Bismobil Kitchen a adus plăcerea de a găti acasă într-o bucătărie personalizată, la mii de familii din Republica Moldova, România, Bulgaria, Spania, Germania, Italia, Franța, și lista poate continua.

 

Totul a început în 2012, când Bismobil Kitchen avea o echipă de doar 4 persoane, în frunte cu fondatorul Mihail Șaran și actualul Art Director - Petru Onofrei.

 

 

 Astăzi, compania numără peste 300 de angajați implicați, 12 showroom-uri în România, un showroom în Bulgaria și unul în Spania.

Până la finele lui 2021 showroom-uri  Bismobil Kitchen se vor deschide la Galați, București, Moscova, Bruxelle și unul mare la Chișinău.

 

 

“Ne-am setat un plan ambițios - să deschidem peste 1000 de showroom-uri în toată Europa până în anul 2030” - spune Mihail Șaran - directorul companiei.

 

Este posibil ca o afacere locală de mobilier la comandă să devină un brand internațional? 

 

Unul din pilonii Bismobil Kitchen este modelul de afacere specific - care nu pune accent pe  un profit aici și acum, dar își setează ca plan o extindere rapidă prin oferirea de posibilitate mai multor jucători ai pieței să se dezvolte împreună, împărțind venitul într-un mod cât mai echitabil cu aceștia.

 

 

Platforma Bismobil Kitchen reunește investitori, care se implică financiar în deschiderea de noi showroom-uri, parteneri, care vin cu un aport managerial la dezvoltarea afacerii, mai multe ateliere de producere, furnizori, angajați implicați - care devin și ei investitori și parteneri.

 

 

Doar atunci când toți cei implicați în business se simt de valoare este posibil de prestat un serviciu cu adevărat calitativ pentru clienții finali.
 

 

Iar un alt aspect important al Bismobil Kitchen este instruirea continuă. Școala BK a împlinit un an de la lansare și a demonstrat că doar prin instruire continuă a echipei este posibilă creșterea și dezvoltarea, când fiecare membru  este zilnic conectat la scopul, viziunile și valorile companiei - acestea devin și valorile lui personale, lucru care ne garantează că fiecare client este tratat în conformitate cu standardele Bismobil Kitchen.

 

 

Una din cele mai mari provocări este extinderea unei afaceri cu produs personalizat, fără să se dorească o tipizare a acestuia - suntem mândri că putem oferi clientului o bucătărie 100% personalizată, fără să fim limitați de dimensiuni, forme sau modele standard.

 

 

Te invităm și pe tine să devii parte a platformei Bismobil Kitchen, în calitate de client, investitor, partener sau parte a echipei noastre în continuă creștere!

www.bismobilkitchen.md 

 

Distribuie

Solicită măsurări gratuite acum!

Un designer expert îți preia măsurările și îți creează un proiect 3D unic!


Articole înrudite

Te-ar putea interesa și:

9 ani de Bismobil Kitchen!

Peste 3000 de bucătării în care se gătește cu plăcere!

Alege discount-ul care ți se potrivește!

Reduceri până la 40% pentru bucătăria ta de vis.

3 oferte de preț pentru o bucătărie pe placul tău!

3 oferte de preț pentru bucătăria ta la comandă

Bucătărie în 10 rate cu 0% dobândă!

10 Ani de Bismobil Kitchen

Beneficiază de până la 20% reducere pentru o bucătărie comandată din timp

Reducere pentru bucătăria ta la comandă

Articole Recomandate

Beneficiază de până la 20% reducere pentru o bucătărie comandată din timp

Reducere pentru bucătăria ta la comandă

Bucătărie în 10 rate cu 0% dobândă!

10 Ani de Bismobil Kitchen

3 oferte de preț pentru o bucătărie pe placul tău!

3 oferte de preț pentru bucătăria ta la comandă

Alege discount-ul care ți se potrivește!

Reduceri până la 40% pentru bucătăria ta de vis.

Avantajele comandării unei bucătării cu electrocasnice incluse

Bismobil Kitchen recomandă electrocasnice calitative pentru bucătăria ta!