Avantajele comandării unei bucătării cu electrocasnice incluse

Bismobil Kitchen împreună cu brand-ul german de electrocasnice Teka îți pune la dispoziție tehnică profesionistă care te va ajuta să gătești cele mai delicioase și sofisticate bucate pentru cei dragi și să-ți ușurezi munca în bucătărie.

Te vei simți un adevărat masterchef cu această tehnică inteligentă și modernizată care va face practic totul pentru tine! De la supe, tarte și pizza până la spălarea vaselor și curățarea inteligentă a cuptorului.

Electrocasnicele calitative și multifuncționale, vor face experiența ta în bucătărie mult mai plăcută. 

Îți poți dota bucătăria la comandă cu hotă, cuptor incorporabil, cuptor cu microunde, frigider incorporabil, mașină de spălat vase, plită incorporabilă, chiuvetă chiar și cu accesorii de bucătărie (cratițe, oale, veselă). 

Comod? Cu siguranță! 

 

 

Știm că timpul tău este foarte prețios, de aceea avem soluții sigure pentru bucătăria ta chiar în showroom-ul Bismobil Kitchen, astfel nu vei fi nevoită să „cutreieri” toate magazinele specializate pentru a găsi tehnica potrivită pentru tine, fiindcă vei găsi tot de ce ai nevoie într-un singur loc.

 

 Iată 5 motive pentru a alege să cumperi electrocasnicele odată cu bucătăria:

 

1. Economie de timp

Noi știm ce înseamnă să fii în procesul de reparație - multe treburi de rezolvat, multe de cumpărat, multe de verificat…

Tot mai multe sunt pe capul tău, ești obosit de drumuri, magazine și dezordinea din casă, abia aștepți totul să fie gata.

Îți ușurăm munca, vii la noi după bucătărie și găsești tot de ce ai nevoie pentru ea. Nu trebuie să faci drumuri pe la magazine, electrocasnicele le procuri cu mobila de bucătărie din același loc, din showroom-ul Bismobil Kitchen.

 

 

2. Încadrare perfectă

Un designer profesionist îți recomandă electrocasnice care se potrivesc anume pentru bucătăria ta și le încadrează perfect în proiectul 3D. Astfel, îți va fi mai ușor să vizualizezi viitoarea ta bucătărie. Deci poți fi liniștită că bucătăria și electrocasnicile se vor îmbina perfect la final și nu vei avea parte de „surprize neplăcute”.

 

 

3. Economie de bani

Optând pentru toata linia de electrocasnice din aceeași gamă, obții un preț avantajos și livrare gratuită odată cu bucătăria, de aici reiese că nu vei avea bătăi de cap nici cu transportarea acestora, îți vei face treburile liniștită, dar noi ne vom ocupa în totalitate de toate acestea.

 

 

Odată ce planifici o bucătărie modernă, optează și pentru gadgeturi moderne – o mașină de preparat cafeaua, o mașină de spălat vasele – transformă acest spațiu în unul care îți ușurează munca și îți dă o doză de plăcere.

Astăzi, fiecare a 3-a bucătărie Bismobil Kitchen este dotată cu electrocasnicele TEKA.

Te invităm și pe tine să optezi pentru bucătăria ta complet echipată cu electrocasnice calitative care îți vor face clipele petrecute în bucătărie mult mai ușoare, fericite și fără de griji.

 

 

4. Aspect estetic

Dacă optezi pentru tehnica încorporată, bucătăria ta va arata vizual mult mai bine, nu vor există fisuri, goluri, aproape toate aparatele pot fi ascunse în spatele fronturilor sau „mascate” vizual în bucătărie datorită schemelor de culori. Deci, pe un blat din grafit, o plită neagră este aproape invizibilă, iar dacă alegeți una, dimpotrivă, albă, atunci aceasta se va potrivi foarte delicat în blatul de lemn alb.

O dată cu încorporarea acestei tehnici, vei vedea că nu vei mai avea așa mari probleme cu murdăria din bucătărie care se produce în timpul gătitului. Nu vei găsi picături de grăsime pe pereții laterali ai aragazului sau ai frigiderului; firimiturile nu cad între chiuvetă și mașina de spălat. Iar electrocasnicele încorporate ascunse în spatele fronturilor emit cu 20-30% mai puțin zgomot – perfect pentru familiile care au copii mici sau care au bucătăria îmbinată cu livingul.

 

 

5. Comoditate.

Iar cireașa de pe tort este faptul că tehnica va fi incorporată în bucătăria ta așa cum ți-o dorești tu, dupa comoditățile tale, dupa înălțimea ta, astfel îți poți face bucătăria exact după preferințele tale.

 

 

 

Te invităm la o experiență imaginară...închide ochii și amintește-ți ce dezordine este în bucătăria ta atunci când ai avut oaspeți acasă: o mulțime de vase murdare, cuptorul murdar de picături de grăsime, după așa „priveliște” în față îți zici tu singură ție că în curând la sigur nu vei mai face mese copioase cu invitați acasă. Însă, acum, după ce vei avea tehnica inteligentă de la Teka, nu va mai fi o problemă pentru tine, pui vasele în mașina de spălat, iar ea îți va economisi foarte mult timp, iar cuptorul îl programezi și el se va curăți singur! Pare o poveste?! 

 

 

Însă totul este adevărat și posibil dacă alegi tehnica încorporată de la Teka! Nu va mai fi o problemă pentru tine întâmpinarea oaspeților acasă și pregătirea bucatelor, pentru că plita poate găti friptura în locul tău! Sună frumos da?

 

Marca TEKA

Marca Teka, creată în Germania, se bazează pe calitate, tehnologie şi inovaţie. Produsele lor sunt cunoscute în întreaga lume pentru fiabilitatea, eficienţa şi precizia lor. Astăzi, după aproape 100 de ani de istorie, Teka încă lucrează neobosit pentru a da tuturor produselor cea mai bună funcţionalitate şi cel mai bun design, pentru a atinge excelenţa cu fiecare pas. Iar valorile după care se ghidează compania sunt: onestitate, generozitate şi originalitate, totul pentru a oferi soluții de calitate pentru satisfacția clienților. La ei veți găsi produse de cea mai bună calitate, designuri dintre cele mai moderne şi originale, precum şi cele mai mari inovaţii la un preţ corect.

 

 

„Zi de zi, ne străduim să vă înţelegem mai bine nevoile şi să venim cu noi soluţii pentru a vă ajuta să găsiţi noi posibilităţi în bucătărie”, menționează cei de la Teka.

Totul pentru bucătăria ta perfectă vei găsi în showroom-urile noastre, unde întreaga echipă te așteaptă cu brațele deschise pentru a te ajuta să planifici bucătăria ta de vis.

Simplu și comod – totul în showroom-ul Bismobil Kitchen. 

Te așteptăm să faci alegerea potrivită pentru tine și bucătăria ta. Nu ezita să faci o programare ACUM!

 

Distribuie

Solicită măsurări gratuite acum!

Un designer expert îți preia măsurările și îți creează un proiect 3D unic!


Articole înrudite

Te-ar putea interesa și:

7 sfaturi de întreținere a fronturilor de bucătărie mate

Te asigurăm că procesul de curățare nu este atât de dificil precum pare.

Află totul despre brâul de bucătărie

Cum să alegi un brâu de bucătărie potrivit necesităților tale?

Curățenia nu trebuie să mai fie un chin! Cum poți avea o bucătărie curată, practică și comodă?

Ai grijă de bucătăria ta, și alege un cleaningAgent (agent special de curățare), care te va scăpa de ritualurile obositoare de weekend!

Blat Compact | Noul Superman din bucătărie

Te întrebi cine este Superman-ul din bucătărie? Să știi că blatul! El face diferența, atunci când gătești. Pe lângă aspect și design, este funcțional și necesar pentru o experiență pozitivă în bucătărie!

Cum faci bucătăria să strălucească de curățenie?

Urmărește video-ul și află mai multe despre curățarea eficientă a bucătăriei!

Cine conectează rețelele într-o bucătărie nouă?

Ți-ai schimbat recent bucătăria, și ai rămas nedumerit când montatorii nu au conectat-o la rețelele de apă, energie și gaz?

Cum să ai grijă de mobilierul bucătăriei?

Urmărește video-ul și află cum să ai grijă de mobilierul bucătăriei!

Cum să îngrijești o bucătărie albă și lucioasă?

Dacă ai o bucătărie albă și lucioasă, să știi că ai noroc! Astăzi, îți arătăm cum să o îngrijești.

Articole Recomandate

Beneficiază de până la 20% reducere pentru o bucătărie comandată din timp

Reducere pentru bucătăria ta la comandă

Bucătărie în 10 rate cu 0% dobândă!

10 Ani de Bismobil Kitchen

3 oferte de preț pentru o bucătărie pe placul tău!

3 oferte de preț pentru bucătăria ta la comandă

Alege discount-ul care ți se potrivește!

Reduceri până la 40% pentru bucătăria ta de vis.

Avantajele comandării unei bucătării cu electrocasnice incluse

Bismobil Kitchen recomandă electrocasnice calitative pentru bucătăria ta!