Anul 2021 – Bismobil Kitchen

Acum, când toată lumea trage liniile și face totalurile anului care pleacă, noi vrem să mulțumim. 

Acest an, cu bune și cu rele, a reușit să ne bucure frumos. 

Rezultatele sunt întotdeauna despre echipă, despre oameni. De asta, suntem profund recunoscători:

  • Clientului nostru care a avut încredere în noi să dăm viață dorinței sale - o bucătărie personalizată. Tu ai fost cel care ne-ai primit în propria casă cu înțelegere și multă căldură. Ne-ai dat voie să greșim uneori, să corectăm și să îmbunătățim. Îți mulțumim și pentru recomandările tale, care au fost de mare ajutor altor oameni să se bucure de o bucătărie de calitate. 

  • Partenerului Bismobil Kitchen - care ne susții în realizarea lucrurilor frumoase și  încerci să bucuri clienții noștri prin calitate și profesionalism. Mulțumim că ai ales să te alături nouă când aveam nevoie de un om ca tine, dar și pentru că alegi să faci vizibil  produsul autohton departe peste hotarele țării.

  • Investitorului Bismobil Kitchen care susține creșterea, dezvoltarea și scopul nostru. Împreună am reușit să deschidem 17 showroom-uri în Republica Moldova, România, Bulgaria, Spania, Rusia. Cu pași grăbiți, cucerim întreaga Europă cu bucătăriile Bismobil Kitchen și știm că tot ce e mai frumos abia urmează.

  • Sufletul companiei noastre, sunt oamenii ei.
    Fiecărui coleg și OM Bismobil Kitchen - mulțumim. Ne-ai salvat de atâtea ori, ne-ai înțeles și ne-ai ajutat să rezolvăm toate provocările care au apărut în cale. Cheia de fapt ai fost TU, doar împreună suntem putere!

Mulțumim tuturor celor care fac parte din familia Bismobil Kitchen.
Bismobil Kitchen e mai mult decât o bucătărie personalizată - este emoție!

Distribuie

Articole înrudite

Te-ar putea interesa și:

9 ani de Bismobil Kitchen!

Peste 3000 de bucătării în care se gătește cu plăcere!

Ești fericit sau îți returnăm banii

Garanția calității Bismobil Kitchen