8 etape de verificare pentru o bucătărie la comandă

O simplă zi din viața noastră este compusă dintr-un amalgam de acțiuni. Fiecare dintre acestea este verificată minuțios: fie că vorbim despre cum ne aranjăm dimineața înainte să ieșim din casă, fie că ne verificăm telefonul să nu fi scăpat vreun mesaj important. 

 

Toate astea le săvârșim zilnic și fără să ne dăm seama, a devenit ușor o obișnuință.

 

De obicei, acest control ne oferă siguranța că tot ceea ce facem este bine și că acțiunile noastre sunt calitative. Chiar și aceeași supă pe care o prepari, trece prin câteva etape de verificări, până tu te asiguri că a ieșit gustoasă. 

 

 

Imaginează-ți ce se întâmplă în proces: 

- verifici atent legumele pe care urmează să le prepari; 

- urmărești cu atenție și reglezi intensitatea focului la care se prepară supa;

Și o ultimă etapă înainte de a pune supa în farfurii, este gustarea acesteia: te asiguri dacă ai adaugat suficiente condimente pentru ca aceasta să fie exact după gustul tău.

 

Dacă ceva nu a mers bine, verificarea la momentul potrivit te ajută să îmbunătățești calitatea produsului final, adică a supei - să iasă gustoasă, condimentată, exact așa cum o iubești.

 

 

Să știi că aceleași etape de verificare sunt valabile și pentru o bucătărie. Deși, am creat peste 3000 de bucatarii în doar ultimii 3 ani, la Bismobil Kitchen fiecare produs nou parcurge 8 nivele de verificare și nu trece la o etapa următoare dacă nu corespunde standardului stabilit.

 

Pentru noi verificarea este mai mult decât un standard, este plăcerea de a face un lucru calitativ de care într-un final TU să te bucuri, și garanția calității bucătăriei Bismobil Kitchen să-ți aducă și mai mare satisfacție. 

 

 

Îți prezentăm cele 8 etape de verificare prin care trec bucătăriile noastre:

 

1. Verificare proiect 2D și 3D.

Fiecare proiect este verificat de experții în bucătării la comandă. Departamentul de proiectări împreună cu Art Directorul companiei verifică minuțios fiecare proiect înainte ca acesta să ajungă în fața clientului. Noi oferim soluții ergonomice și bucătării funcționale, pentru ca bucătăria ta personalizată să-ți livreze maximă plăcere. 

 

2. Verificarea măsurătorilor de către un tehnolog înainte de a da bucătăria în producere.

Pentru o maximă precizie, noi respectăm proverbul ”De 7 ori măsoară și odată taie”, de aceea, înainte de a fi dată bucătăria în producere, tehnologul Bismobil Kitchen vine la tine acasă pentru a lua măsurătorile repetat și a se asigura că bucătăria pe care ți-o dorești se încadrează perfect în spațiul tău. 

 

 

3. Verificarea materiei prime.

Colaborăm cu unii dintre cei mai buni furnizori de materie primă pe piață. Producem bucătăriile noastre din materiale durabile și calitative. Odată ajunse la producere, materia primă este verificată minuțios de experți în domeniu. Materia primă este verificată minuțios de experți în domeniu, odată ce ajuns în atelierele de producție.  În cazul în care totuși se depistează un defect, returnăm materia primă pentru ca aceasta să nu ajungă în casele clienților noștri.

 

 

4. Verificarea asamblării modulelor.

O etapă extrem de importantă. Aici bucătăria ta începe să prindă contur, iar atunci când această etapă nu este îndeplinită calitativ, produsul final nu va mai arăta exact ca în proiectul 3D. De aceea, punem un mare accent pe instruirea zilnică a specialiștilor pentru ca bucătăria ta la comandă să fie asamblată corect. 

 

 

5. Verificarea modulelor după livrare, înainte de a începe montarea.

Nici un modul nu părăsește producerea Bismobil Kitchen până nu este verificată de tehnolog. Verificăm cu atenție proiectul, dacă sunt respectate toate indicațiile și toate dimensiunile. Bucătăria la comandă este un produs complex ce necesită multă atenție la detalii. 

 

 

6. Verificarea calității montării în timpul efectuării bucătăriei în a 2-3 zi.

În spatele unei montări calitative, stau specialiști care depun efort ca montatorii Bismobil Kitchen să fie bine instruiți și abilitățile lor îmbunătățite constant. Însă, acest lucru nu ne oprește să monitorizăm calitatea instalării bucătăriei. În maxim 3 zile montare, șeful echipei de montatori verifică atent calitatea montării bucătăriei și dacă totul decurge conform planului stabilit. 

 

 

7. Verificarea bucătăriei montate de către un verificator de calitate al producerii.

În maxim 30 de zile după montarea bucătăriei, verificatorul vine la tine acasă pentru a verifica dacă aceasta este bine instalată și nu necesită ajustări. Îți oferim și un ghid cu sfaturi de îngrijire a bucătăriei tale.

 

8. Verificarea finală, realizată de un verificator de calitate al Bismobil Kitchen alături de client, înainte de predare mobilierului.

Bucătăria nu este predată clientului până aceasta nu este verificată de un verificator de calitate. Odată ce bucătăria trece de această ultimă etapă, te poți bucura de experiența de a găti acasă! 

 


Plăcerea de a găti acasă - nu este doar sloganul nostru, este ceea ce reprezintă compania Bismobil Kitchen. Verificarea este o etapă complexă, dar foarte importantă în realizarea unui produs calitativ și corect, iar noi îți asigurăm mai mult decât o bucătărie personalizată, îți asigurăm o experiență pozitivă zilnic în cel mai cald loc al casei.

 

 

Te așteptăm în showroom-ul nostru, strada Pan Halippa, 18:

Marți-Vineri 10.00-19.00

Sâmbătă-Duminică 10.00-16.00

 

Distribuie

Solicită măsurări gratuite acum!

Un designer expert îți preia măsurările și îți creează un proiect 3D unic!


Articole înrudite

Te-ar putea interesa și:

9 ani de Bismobil Kitchen!

Peste 3000 de bucătării în care se gătește cu plăcere!

Alege discount-ul care ți se potrivește!

Reduceri până la 40% pentru bucătăria ta de vis.

3 oferte de preț pentru o bucătărie pe placul tău!

3 oferte de preț pentru bucătăria ta la comandă

Bucătărie în 10 rate cu 0% dobândă!

10 Ani de Bismobil Kitchen

Beneficiază de până la 20% reducere pentru o bucătărie comandată din timp

Reducere pentru bucătăria ta la comandă

Articole Recomandate

Beneficiază de până la 20% reducere pentru o bucătărie comandată din timp

Reducere pentru bucătăria ta la comandă

Bucătărie în 10 rate cu 0% dobândă!

10 Ani de Bismobil Kitchen

3 oferte de preț pentru o bucătărie pe placul tău!

3 oferte de preț pentru bucătăria ta la comandă

Alege discount-ul care ți se potrivește!

Reduceri până la 40% pentru bucătăria ta de vis.

Avantajele comandării unei bucătării cu electrocasnice incluse

Bismobil Kitchen recomandă electrocasnice calitative pentru bucătăria ta!