50 de mașini de spălat vase TEKA – cadou la comandarea bucătăriei în octombrie 2021

 

Minim 30 de minute pe zi îți consumă spălatul vaselor cu mâna. Cu siguranță găsești lucruri mai plăcute de făcut cu aceste 15 ore pe lună și tocmai 180 de ore pe an. Poate o carte citită cu cei mici? O plimbare cu soțul? Sau o sesiune de yoga? 

 

Noi la Bismobil Kitchen suntem fermi convinși că o bucătărie modernă nu mai poate exista fără o mașină de spălat vase. Și dacă finanțe pentru a dota bucătăria cu cuptor, aragaz, frigider se găsesc permanent, mașina de spălat vase se lasă din păcate pe ultima sută de metri.


 

Și cum în luna octombrie, e ziua când împlinim tocmai 9 ani de activitate, ne-am gândit să venim noi cu un cadou util pentru familia ta!

 

Am pregătit 50 de mașini de spălat vase - brand german TEKA , în valoare de 550 de euro fiecare, pentru primii 50 de clienți din luna octombrie.


 

Ce trebuie să faci?

 

Să fii tu printre primii 50 care comandă o bucătărie Bismobil Kitchen în luna octombrie!

 

Pentru început, te așteptăm cu mare drag în showroom-ul nostru situat pe str. P. Halippa 18, pentru o discuție despre viitoarea ta bucătărie!

 

P. S. Apropo, dacă ai dimensiunile bucătăriei, o schiță sau un proiect, îți facem o ofertă de preț în 15 minute, direct în showroom. Completează formularul AICI!

 

Distribuie